31  maart - Amsterdam - Pure Markt

31 maart - Amsterdam - Pure Markt

31 maart - Pure Markt - Park Frankendeal - 11:00 - 18:00
Houd je van gezond eten en lokale producten? Op de Pure Markt vind je ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food. Niet alleen voor je boodschappen ga je naar de Pure Markt, maar ook voor een heerlijke lunch, koud biertje of een heerlijk stukje taart met koffie. Kom lekker picknicken in het gras terwijl de allerkleinste een rondje zweeft in de leukste zweefmolen van Nederland. Je vindt deze zondagsmarkt op bijzondere, groene, autovrije locaties in en rondom de Randstad. De Pure markt bestaat uit ongeveer 70% food en 30% non-food.

Je vindt bij Mambeco zero waste verzorgingsproducten, zoals shampoo blokken en zeep, plastic vrije tandpasta en wasbare wattenschijfjes. Maar ook voor in de keuken vind je van alles: plastic vrij schoonmaakmiddel, natuurlijke sponzen en alternatieven voor plastic zakjes en folie zoals Food Huggers en bijenwasdoeken. Het assortiment van duurzame webshop Mambeco is voor zowel voor de gevorderden als voor  beginners die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de plastic soep en CO2 uitstoot.

Kom je ook?


Waar:  Hoek Middenweg / Kamerlingh Onneslaan, Amsterdam-Watergraafsmeer

Wanneer: zondag 31 maart van 11.00 tot 18.00

Website: Pure Markt

Over Mambeco

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van Mambeco. Wij hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid. Mambeco is een webshop boordevol duurzame en milieubewuste producten voor een plasticvrije levensstijl.

Wij van Mambeco testen al onze zero waste producten zelf. We geven je graag advies op maat, bijvoorbeeld over de heerlijke zepen van Werfzeep, HelemaalShea of HappySoaps. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe duurzame producten zoals bijvoorbeeld herbruikbare boterhamzakjes of bijenwas doeken.

Het is belangrijk dat wij allen nu actief bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot en verbruik van verontreinigende producten zoals plastic. Om jou erbij te ondersteunen geven we je graag advies op maat en leggen we graag op een persoonlijke manier met jou contact.  Daarom staan wij met regelmaat op een biologische markt of duurzaam evenement om onze plastic vrije producten aan jullie te laten zien.

Mambeco webshop | Mambeco Instagram | Mambeco Facebook 


Terug naar blog