Over onze marktkraam

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van Mambeco. Wij hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid. Mambeco is een webshop bordenvol duurzame en milieubewuste producten voor een plasticvrije levensstijl. Naast onze webshop zijn we ook regelmatig te vinden op duurzame evenementen en markten.

Janneke en Willemijn van Mambeco

Je vindt bij ons zero waste verzorgingsproducten, zoals shampoo blokken en zeep, plastic vrije tandpasta en wasbare wattenschijfjes. Maar ook voor in de keuken vind je vanalles: plastic vrij schoonmaakmiddel, natuurlijke sponzen en alternatieven voor plastic zakjes en folie zoals Food Huggers en (plantaardige) bijenwasdoeken. Ons assortiment is voor zowel voor de gevorderden als voor  beginners die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de plastic soep en CO2 uitstoot.

Wij van Mambeco testen al onze zero waste producten zelf. We geven je graag advies op maat en beantwoorden graag al je vragen. Op onze marktkraam kun je al onze producten voelen en ruiken. We kunnen onze marktkraam helemaal inrichten aan de hand van het evenement: denk bijvoorbeeld volledig plantaardig, meer producten gericht op kinderen (en hun ouders) en meer cadeaus in de kerstperiode.

Mambeco op de Groene Afslag

Ben je geïnteresseerd om ons als standhouder op jouw evenement te zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij wonen in Utrecht en Renkum en onze voorkeur heeft dan ook om evenementen te bezoeken in deze twee regio’s. Aangezien op beide locaties gratis je bestelling kunt afhalen zijn we voor deze regio’s extra geschikt.

 

Mambeco op de Groene Afslag