Wie zijn wij?

Beste bezoeker,

Wat fijn jou hier te zien!

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van duurzame webshop Mambeco. Wij hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid. Mambeco is een duurzame webshop boordevol duurzame producten voor een plasticvrije levensstijl. Het assortiment van duurzame webshop Mambeco is voor zowel voor de gevorderden als voor beginners die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de plastic soep en CO2 uitstoot.

Janneke en Willemijn Mambeco

Wij van Mambeco testen al onze zero waste producten zelf. We vinden het leuk om jou te inspireren of adviseren op het gebied van duurzaamheid. Daarom kun je ons, naast onze webshop en op sociale media, ook vinden op markten en evenementen! 

Mambeco is een 100% Nederlandse webshop, alleen al bestellen bij ons bespaart CO2 uitstoot. Woon je in omgeving Utrecht of Renkum? Dan kun je je bestelling ook fietsend of lopend ophalen en bespaar je nóg meer uitstoot; helemaal duurzaam! Klik hier om naar onze webshop te gaan!

Wil je ons op een duurzaam evenement? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Hopelijk tot snel!

Lieve groet,
Janneke & Willemijn

Waarvoor staat Mambeco?

Wij zijn een kleine onderneming met een passie voor duurzaamheid. Ook hebben we geen winstoogmerk. Onze inkomsten investeren wij in ons assortiment en onze website zodat jij telkens de nieuwste producten kan ontdekken.

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal. Zo hebben we Nederlandse merken als Werfzeep, Helemaalshea, Retulp, Happysoaps, ShampooBars en We Love The Planet in ons assortiment. Daarnaast maken we zelf bijenwaskaarsen vanuit ons familie imkerbedrijf. 

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Mambeco webshop | Mambeco Instagram | Mambeco Facebook

Logo duurzame webshop Mambeco

 

Vragen? Stel ze gerust!